Muutosten aikaa Flexolahdessa – uusi toimitusjohtaja esittäytyy

25.03.2022

Hei!

Flexolahdessa eletään muutosten aikaa. Yksi muutoksista on valintani yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi 23.4.2022 alkaen ensin osa-aikaisena ja 16.5. alkaen täysiaikaisena vastuunkantajana.

Olen Ensio Sipilä ja pohjakoulutukseltani DI. Olen toiminut yli 25 v esimiehenä ja kehittämispäällikkönä, ostajana kuin myyjänä sekä tulosvastuullisissa johtamistehtävissä niin elintarvike, puusepän- , metalli- kuin gaafisen teollisuuden tai kierrätysliiketoiminnan tehtävissä. Vahvuudekseni toimitusjohtajan tehtävässä koen näin alkumetreillä liiketoiminnan sekä henkilöstön johtamisen.

Olen luonteeltani ihmisläheinen ja nautin uuden oppimisesta. Haluan kehittää Flexolahtea edelleen luotettavana, asiantuntevana, joustavana asiakaspalvelevana yrityksenä. Kehityksen mahdollistaa korkeatasoinen osaamisemme, moderni konekantamme sekä ennen kaikkea sitoutunut henkilöstömme. Jokainen keskusteluhetki omistajien ja henkilöstön kanssa on saanut minut vakuuttumaan, että Flexolahti on tulevaisuudessakin menestyjä ja olen onnellinen saadessani olla osa menestystiimiä.

Terveisin

Ensio Sipilä
+358 50 5020628
ensio.sipila(at)flexolahti.fi

Ensio Sipilä – Flexolahti